Espai

Arribant a l’escola trobem el gran pati format per un sorral, una pista esportiva amb porteries de futbol, cistelles de bàsquet i una pista de voleibol. També trobem una zona d’espai de joc amb equipaments esportius i lúdics. Aquests espais es van remodelant amb l’ajuda de l’AMPA i de l’Ajuntament.
Des del mateix espai de pati podem entrar a les diferents aules de la planta baixa, fent fácil i còmode l’accés a tots els infants. La planta baixa està formada per dues aules grans i ben il·luminades. Una de les aules és compartida pels alumnes de la Llar d’Infants i per alumnes d’Educació Infantil de l’escola. L’aula està ben pensada i dissenyada per acollir els infants de 1 a 6 anys. A continuació, trobem l’aula dels alumnes de Primària, una aula pensada per treballar per espais i per projectes. En el passadís que uneix les dues aules hi ha els lavabos. Al final del passadís trobem un gran espai polivalent que s’utilitza com a menjador i com a sala de psicomotricitat.
Per accedir al primer pis trobem unes àmplies escales on s’emmagatzema material de pati i de treball. Al primer pis es disposa d’una aula polivalent, que s’ha adequat per a fer-hi els espais de treball de matemàtiques i, també hi ha el despatx de direcció.